LAUNDRY PRO 2.0

La nova neteja ecològica

Som VDF

En VDF som experts en osmosi, descalcificadors, fonts, aigua hidrogenada, oxígen actiu, piscines saludables, etc.

Portem més de 30 anys compromesos amb l’aigua, oferint servei ininterrumput en tota Catalunya.

1

PER NETEJAR LA TEVA LLAR

El kit multiusos ActiveClean, un element opcional que pots afegir al teu Laundry Pro, és de gran ajuda per a totes aquestes persones al·lèrgiques o sensibles als elements químics dels productes de neteja. Aquest kit està integrat per una segona sortida d'aigua instal·lada en el teu aparell que proporciona a demanda aigua tractada que ha passat pel Laundry Pro i que pots utilitzar per netejar perquè posseeix propietats desinfectants i adequades per a la neteja de superfícies.
2

PER RENTAR LA ROBA

Laundry Pro impedeix que la nostra pell entri en contacte amb residus que s'impregnen en els teixits, principalment per l'ús de detergents i amb això evitem les reaccions al·lèrgiques que poden causar aquestes restes a la roba. Laundry Pro combina l'aigua freda amb l'oxigen, peròxids i altres bombolles de gasos que arrenquen la brutícia i les taques de les fibres dels teixits, deixant la roba brillant i neta.

Quins avantatges té?

La Laundry Pro permet netejar la roba sense necessitat de fer servir detergents, suavitzants o aigua calenta. Gràcies a la tecnologia ActivePure, crea de forma natural potents molècules d’oxigen actiu que funcionen amb l’aigua per eliminar la brutícia i les bactèries.

Posa’t en contacte

Comunica’t amb nosaltres, els nostres experts atendran la teva consulta. Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que tinguis.

TELÈFON

93 844 45 20

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

93 844 45 20

EMAIL

hola@vdf.es

  Contacte  Últimes Notícies

  Estigues al dia de totes les nostres novetats

  COM RENTAR LA TEVA ROBA DE MANERA ECOLÒGICA A LA RENTADORA

  L’OXIGEN ACTIU, L’ALTERNATIVA ECOLÒGICA PER A LA NETEJA DE LA LLAR

  Descobreix la neteja ecològica